Insight Webinar 11. mai 2023

Bruk av Mosaic™ som verktøy for økt kundeinnsikt og datadrevet arbeid i ulike bransjer.

Tema: Bedre kundeinnsikt med Mosaic™ Når: Torsdag 11. mai kl. 08.30 – 09.30

Det er veldig gøy å kunne invitere til nok et webinar, og denne gangen med Sofia Bergström, CRM-sjef i Smarteyes. I webinaret forteller Bergström om hvordan hun som CRM-konsulent og ansatt har tilegnet seg dypere kundeinnsikt på tvers av ulike selskaper og bransjer ved hjelp av segmentering og Mosaic™.

Basert på kundeinnsikten, har Bergström fått et bedre grunnlag for å ta smarte beslutninger rundt både markedsføring og produktutvalg. Hun forteller mer om resultatene, som på kort tid har ført til økt effektivitet, bedre treffsikkerhet, samt verdifull kundeutvikling.

På morgenen vil du også få høre fra Markus Jürss, sjef i InsightOne i Svergie. Han skal snakke om verdien og mulighetene som oppstår både strategisk og operativt, når man kombinerer interne og eksterne data. Magnus Rimsby, Insight Director i InsightOne, vil også delta i den avsluttende diskusjonen om hvordan Sofia Bergström har jobbet med innsikt. Som moderator har vi den fantastiske Anna Bellman.

Målet er at dette webinaret gir deg inspirasjon og nyttige tips, samt konkrete eksempler på hvordan du kan bruke innsikt fra Mosaic™ for både kunde- og produktutvikling.

Insight er et webinar for deg som jobber med markedsføring, CRM eller forbrukerinnsikt i B2C-selskaper eller byråer. Webinaret gir deg uvurderlig innsikt om hvordan du kan ta markedsføringen din til neste nivå.

Velkommen skal du være!

Sofia Bergström

CRM Manager, Smarteyes

Sofia har dyp og bred erfaring med å arbeide med CRM, kundeutvikling og kommunikasjon fra flere selskaper og i ulike bransjer. Helt siden 2016 har hun brukt Mosaic™ som et viktig verktøy i sin jobbhverdag.

Markus Jürss

Country Director Sverige, InsightOne

Markus hjelper selskaper med strategiske og operative markedsspørsmål. Fokuset ligger på å levere data og kundeinnsikt av høy kvalitet, som hjelper markedsførere å bygge lønnsomme merkevarer på en smart måte.

Anna Bellman

Moderator

Anna er en inspirerende og erfaren kommunikasjonsekspert. Hun brenner for samtaler og diskusjoner som tør å utfordre. Hun er opptatt av kommunikasjon som driver mennesker til ny innsikt og nye perspektiver.

 
se en

InsightOne Nordic AS 2024 | Cookie Policy