Om oss

Vi er eksperter på data

Med fokus på ROI, ROAS og økt lønnsomhet hjelper vi våre kunder til innsikt. Både i egne kunder og markedspotensialet.

Innsikt som gir deg som markedsførere et lønnsomt redskap for mer relevant og målrettet markedskommunikasjon.

Målrettet markedskommunikasjon

Marketing heroes are born from insight

Gjetteleken er over. Kundene fortjener relevant kommunikasjon og vi vil skape en bedre fremtid der det er mulig. Velkommen til en verden av ny innsikt!

“Maskinlæring blir stadig mer anvendelig i mange prosesser. Flere av våre kunder tar dette i bruk for å forstå dagens situasjon og for å predikere det som skal skje i morgen. Men dette krever en kombinasjon av gode interne og eksterne data. Data som endrer seg over tid for at maskinlæring skal gi gode svar, og være en del av avgjørende beslutningsprosesser. Vi er eksperter på data og kan hjelpe deg å utnytte alle datakilder med fremtidsrettede verktøy.”

— Geir Olav Iversen, nordisk direktør, InsightOne

“InsightOne har gjennom flere år levert verdifulle 3. partsdata som har bidratt til å gjøre oss til en av de ledende nisjeaktørene på det nordiske markedet.”
Nordax logo
Tom Rabben
“InsightOne gennomførte flere spørreundersøkelser på våre kjøpesentre, hvor både senterinnsikten ble vektlagt inn mot vårt taktiske og strategiske arbeid med kjøpesentrene. Mosaic gjør det mulig å avdekke kundenes behov på en helt unik måte.”
Klp logo
Susanne Seel Bahr
Markedskonsulent Kjøpesenterførvaltning
“InsightOne leverte verdifull innsikt for SV til valgkampen i 2015. Kunnskapen vi fikk fra Mosaic gjorde det mulig å kommunisere direkte med våre velgere på en effektiv og målrettet måte.”
SV logo
Olav Magnus Linge
Valgkampsekretær
“Steen & Strøm og deres eiere Klepierre har valgt Mosaic segmentering som strategiske målgrupper for sine kjøpesentre i hele Europa.”
Harald Nilsen
Research & Strategy Manager

Følg oss

Jobb hos oss

Vi ser alltid etter folk med talent og godt humør. Har du en brennende interesse for forbrukerinnsikt? Et øye for de nyeste trendene innen markedsføring og en uutholdelig nysgjerrighet for det ukjente?

Ledige stillinger

Gjøre deg til helt gjennom bedre kunde- og markedsinnsikt.

se en

InsightOne Nordic AB 2022 | Cookie Policy
This site is registered on wpml.org as a development site.