Om oss

Om oss

Vi er eksperter på data

Med fokus på ROI, ROAS og langsiktig økt lønnsomhet hjelper vi våre kunder med fokus på økt innsikt. Innsikt i markedet og i egne kunder.

Innsikt som gir markedsførere et redskap i arbeidet med mer relevant og målrettet markedskommunikasjon for økt lønnsomhet.

Vår visjon er:

Marketing Heroes are Born From Insight

Gjøre deg til helt gjennom bedre kunde- og markedsinnsikt.

Innsikt som gir deg et redskap i arbeidet med mer relevant og målrettet markedskommunikasjon for økt lønnsomhet.

Kundreferanser

“InsightOne har gjennom flere år levert verdifulle 3. partsdata som har bidratt til å gjøre oss til en av de ledende nisjeaktørene på det nordiske markedet.”
Tom Rabben
“Steen & Strøm og deres eiere Klepierre har valgt Mosaic segmentering som strategiske målgrupper for sine kjøpesentre i hele Europa.”
Harald Nilsen, Research and Strategy Manager
”InsightOne leverte verdifull innsikt for SV til valgkampen i 2015. Kunnskapen vi fikk fra Mosaic gjorde det mulig å kommunisere direkte med våre velgere på en effektiv og målrettet måte.”
Olav Magnus Linge, Valgkampsekretær
“InsightOne gennomførte flere spørreundersøkelser på våre kjøpesentre, hvor både senterinnsikten ble vektlagt inn mot vårt taktiske og strategiske arbeid med kjøpesentrene. Mosaic gjør det mulig å avdekke kundenes behov på en helt unik måte.”
Susanne Seel Bahr, Markedskonsulent Kjøpesenterførvaltning

Jobb hos oss

Vi ser alltid etter folk med talent og godt humør. Har du en brennende interesse for forbrukerinnsikt? Et øye for de nyeste trendene innen markedsføring og en uutholdelig nysgjerrighet for det ukjente?

Følg oss

Marketing Heroes are Born From Insight

se en

InsightOne Nordic AB 2020 | Cookie Policy