Vi søker Kunderådgiver – Client Manager

I mer enn 20 år har InsightOne hatt en ledende posisjon i Norden innen analyse av konsumenter og deres atferd. Gjennom våre globale partnere har vi solide ressurser og verktøy tilgjengelig. Vi har et stort rådgivermiljø i Norden, med fokus på samspillet mellom digitale verktøy, big data og analyse. Ved å strukturere ustrukturerte data øker vi vår kunders lønnsomhet. Vi har kontorer i Oslo og Stockholm, totalt 20 ansatte.

Våre kunder er dominerende aktører innen finans, forsikring, handel, eiendom og telecom og vår visjon er: «Marketing Heroes are born from Insight» 

Vi er på jakt etter en rådgiver som er uredd og proaktiv.

Liker du utfordrende oppgaver, er god på å bygge relasjoner og har kommersiell teft er du kanskje vår neste medarbeider?

Du vil få ansvar for å utvikle eksisterende kundeportefølje og samtidig jobbe med nye kunder.

Du har et brennende engasjement for markedsføring og er fokusert på hvordan ny teknologi, innsikt og verdiøkende bruk av data bringer markedsføringsarbeidet inn i en ny tidsalder.

Du er opptatt av å skape resultater. Du evner å sette deg inn i kundens markedssituasjon, målgrupper og er både kreativ og løsningsorientert. Med andre ord, at du er dyktig til å forene det analytiske med det markedsmessige.

Du bør ha høyere utdanning og erfaring som er relevant for denne stillingen.

Du er vant til kundekontakt og liker å selge inn nye ideer og muligheter. Er du entusiastisk, analytisk anlagt og forretningsorientert – er vi interessert i å høre fra deg!

InsightOne Nordic tilbyr et utfordrende og lærerikt miljø med kompetente, hyggelige og gode kollegaer. Mulighetene til å utvikle seg faglig og personlig er store. Vi tilbyr gode betingelser og holder til i moderne lokaler i Oslo.

Ta kontakt med Geir Olav Iversen

geir.iversen@insightone.no eller mobil: 901 88 946

 
 
 
 
se en

InsightOne Nordic AB 2023 | Cookie Policy
This site is registered on wpml.org as a development site.