Vi søker en Analytiker til vårt team i Oslo

Har du en brennende interesse for forbrukermarkedsføring? Med innsikt og forståelse av forbrukere og marked kan du hjelpe selskaper til å bli mer effektive og lønnsomme. 

InsightOne er inne i en ekspansiv fase og har behov for å øke sin arbeidsstyrke med en analytiker. Vi søker derfor en nyutdannet, ambisiøs og dreven person med en sterk interesse for forbrukerdata. I rollen som Analytiker hos InsightOne kommer du til å få en nøkkelrolle i selskapet.

Arbeidsoppgavene som Analytiker hos InsightOne

Arbeidsoppgavene består i hovedsak i å samarbeide med kolleger for å avdekke hvilke data som trengs for å lage og løse caser for kundene. Data lastes ned fra databasene i Mosaic™ og Alteryx. Disse sammenlignes og du har ansvaret for å trekke ut det viktigste i Excel for å lage modeller til kundepresentasjoner. InsightOne sitter på enorme mengder big data og mulighetene for analyser er mange.

Vi ønsker at du tar med deg dette til oss

En suksessfaktor i stillingen er interesse for ny teknologi, innsikt og bruk av data som bringer markedsføringsarbeidet inn i vår nye tidsalder.

Vi er et kreativt og nytenkende arbeidsmiljø som ønsker at du tar med deg et mindset som ser løsninger og muligheter.
Vi ønsker gjerne at du har med deg erfaring fra SQL og kjennskap til programmeringsspråket R, C++ eller andre kodespråk, men du må ikke selv kunne kode.

Vi er avhengig av at du har gode kunnskaper i excel, med modellering og analyser.
Er du nyutdannet med bachelor eller master innen økonomi, analyse eller strategi ønsker vi gjerne å ta en prat med deg.
(Ellers vil det være en meget stor fordel med erfaring fra Alteryx, men absolutt ikke et krav)

Dine personlig egenskaper

Som analytiker i Insightone vil du jobbe i en bedrift som har fokus på godt arbeidsmiljø hvor vi mener at trivsel samt det å ha det gøy på jobben skaper resultater.
Vi legger stor vekt på sosiale egenskaper og evnen til å jobbe i team og ønsker oss deg som er positivt innstilt og en bidragsyter til et lite arbeidsmiljø!

Av personlige egenskaper ser vi for oss at du er proaktiv, analytisk, nøyaktig, og en som tar ansvar.
Vi ønsker å komme i kontakt med deg som kjenner deg igjen i at du er analytisk, ser på deg selv som teknisk og med en interesse for data og programmering.
Er du i tillegg uredd og engasjert vil vi gjerne høre fra deg!

Hva kan InsightOne tilby deg? 

  • * Et utviklende og stimulerende arbeid i et profesjonelt miljø
  • * Mulighet til å påvirke i et lite selskap med stort fokus på innovasjon og data
  • * Konkurransedyktig lønn og bonus
  • * Tilhold i “Villaen” på Lysaker, en Hub for markedsføringsrettede bedrifter
  • * Teambasert arbeidsmiljø
  • * Fulltidsstilling
  • * Tiltredelse etter avtale

Selskapet

InsightOne er et ledende selskap innen Consumer Insight og datadreven markedsføring. Vi jobber med store B2C-selskaper, og hjelper dem til å bli mer effektive og lønnsomme gjennom datadrevet kunde- og markedsinnsikt. Mer innsikt og forståelse av forbrukere og marked gir mulighet til å skape relevant og tilpasset kommunikasjon i hele kundereisen. InsightOne har vært etablert i det norske og svenske markedet siden 1993, og er et relativt lite selskap. Vår kompetanse varierer fra dataspesialister til kundeanalytikere og selgende insightkonsulenter. Kundene består i hovedsak av de store B2C-selskaper som ICA, Folksam, Volvo Cars, Coop, SBAB, SAS med flere og blant annet IKEA og Telia i Norge.

Vi ber om at alle spørsmål om stilling og selskap henvendes til TALENT-TEAMS rågiver Siv-Hege Thorsen: sth@talent-team.no

Nøkkelord

Markedsanalyse, Markedsanalytiker, Markedsføring, Analyse av marked, Analyse, Data, Analyse av markedet, Analyse kundedata, Mosaic

 
 
 
 
se en

InsightOne Nordic AB 2020 | Cookie Policy